Цукіні з соусом
660
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Імбир (корінь) 30 г
- Цукіні
- Спеції
- Помідор
- Петрушка
- Кокосова стружка
Очистити цибулю, часник і імбир. Нарізати цибулю тонкими півкільцями, змішати з подрібненим часником і імбирем.
Пасерувати в 3 ст. л. розігрітої в сковороді олії до золотистого кольору. Додати зиру, куркуму, коріандр, перець чилі і фенхель. Перемішати.
Томати з банки розім'яти виделкою. Викласти на окрему сковороду, посолити і тушкувати 10 хвилин. Потім змішати з часниково-імбирною заправкою.
Цукіні помити, розрізати вздовж навпіл, посолити і обсмажити в 2 ст. л. розігрітої олії з двох сторін 5 хвилин.
Викласти цукіні на тарілку, посипати кокосовою стружкою, полити томатним соусом і прикрасити листочками петрушки.
Рецепты на праздничный стол - новогодние блюда рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі