Цукіні-торпеда
- Цукіні 3 шт.
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 250 г
- Часник 3 зуб.
- Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
- Перець (мелений білий і червоний)
- Сіль
- Базилік (сушений)
- Олія
Чистимо картоплю і моркву, ставимо варитися.
Обсмажуємо окремо дрібно порізану цибулю та гриби.
Обсмажуємо порізаний кубиками помідор.
Коли картопля і морква зварилися й охололи - ріжемо їх кубиками і обсмажуємо на олії до золотавої скоринки.
Цукіні ріжемо навпіл, зрізаємо «низ», щоб вони були більш «стійкі». Обсмажуємо до напівготовності на олії.
Викладаємо всі складові, крім цукіні, в ємність, перемішуємо і додаємо сіль, мелений перець, базилік, дрібно порубаний часник, порізану зелень. Перемішуємо.
Викладаємо овочі на цукіні і викладаємо цукіні у форму, змащену олією.
Ставимо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Подаємо із зеленню і соусами за смаком.
История конфет карамель www.recepti.biz.ua
Карнивит Q10: рецепты диетические.
Рецепты с малиной: рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рождественские блюда рецепты. Рецепты приготовления блюд.
Праздничный новогодний салат рецепт. Рецепт праздничный новогодний вкусный салат.
Танцы-повторялки для детей - рецепты блюда на рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter