Цукіні по-грецьки
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Фарш м´ясний (яловичий) 300 г
- Мигдаль 30 г
- Перець солодкий (мелений)
- Кориця (мелена)
- Родзинки
- Кабачок 4 шт.
- М´ята 1 шт.
- Йогурт 300 мл
- Сіль
Цибулю і 1 зубчик часнику порубати. Перемішати з фаршем, мигдалем і родзинками. Приправити сіллю та прянощами. Цукіні вимити, очистити і розрізати уздовж навпіл. Чайною ложкою вибрати м'якоть і заповнити "човники" м'ясним фаршем. Нагріти духовку до 200 градусів.
М'яту вимити, обсушити, листочки обірвати і нарізати смужками. Йогурт змішати з пропущеним через прес часником. Посолити і поперчити.
Йогуртову масу вилити в плоску форму для випікання і укласти половинки цукіні. Скропити олією, посипати паприкою і запікати 35 хв.
Католическое Рождество рецепт. Постный рецепт Рождество.
Рецепт торта з чорносливомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Печенье барни состав калорийностьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter