Цукіні фаршировані овочами
- Цукіні
- Морква
- Картопля
- Цибуля
- Зелень
- Томати консервовані (у власному соку)
- Спеції
Цукіні ріжемо на пластики, не більше трьох мм товщиною. Картоплю і моркву кільцями.
Робимо надріз посередині пластику цукіні і протягуємо через нього інший пластик.
Чергуючи викладаємо моркву і картоплю.
Піднімаємо кінчики цукіні і закріплюємо дерев´яною шпажкою згору.
Викладаємо фаршировані кабачки в каструлю з товстими стінками (Для тушкування я беру каструлю типу Гусятниці).
Овочі, що залишилися викладаємо зверху.
Підігріваємо помідори у власному соку Додайте до них цибулю + лавровий лист + Часник + зелень + спеціі. Порубіть помідори. Потім гарячою томатною масою заливаємо рагу і фаршировані цукіні Тушкуємо в духовці 30-40 хвилин (Залежить від кількості) Або тушкуємо на плитці на повільному вогні.
Смачного!.
Польская выпечка рецептыБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественские выпечки.
ТутРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Окрошка на воде с майонезом рецепт с фотоВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Морепродукты салат рецепт. Салат морепродуктов рецепт.
Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Салаты с консервой из тунцаКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter