Цукіні фаршировані
628
інгредієнти:
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Бринзa (козячий сир) 70 г
Через кожні 1,5 см упоперек цукіні зробити глибокі надрізи, виймаючи шматочки м'якоті товщиною близько 0,5 см.
Вкласти в надрізи кружечки помідора і сиру, чергуючи їх між собою.
Посолити і поперчити цукіні, полити олією.
Загорнути нафарширований овоч у фольгу і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Прикрасити зеленню і подати до столу гарячим.
Рецепты Приготовления - салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Рецепт кофе гляссе в домашних условияхРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Приготовления: рецепты салатов с каперсами. Вкусные рецепты для похудения.
www.recepti.biz.ua рецепт торта наполеона со сгущенкой
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі