Цитрусові курячі гомілки

ДРУГІ СТРАВИ
801 Цитрусові курячі гомілки
Фото - Цитрусові курячі гомілки
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 1.5 кг
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир плавлений 100 г
  • Апельсин 1 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Сік апельсиновий 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Соєвий соус 3 ст.л.

Цитрусові курячі гомілки інгредієнти

Гомілки добре помити, видалити пір'я, якщо потрібно, і висушити. 

 

Цитрусові курячі гомілкиКожну ніжку звільнити від кісточки.

Угорі ніжки злегка відсунути м'ясо і акуратно ножем підрізати сухожилля, на яких, власне, м’ясо і тримається.

фото Цитрусові курячі гомілки Поступово, панчохою зняти м'ясо із кісточки, підрізаючи біля кісточки. 

 

Цитрусові курячі гомілки Гомілка куряча Акуратно біля основи сокиркою зрубати кісточку. І надати гомілці первісний вигляд. 

 

Цитрусові курячі гомілки Печериці Ніжки посолити і поперчити.

Для маринаду змішати соєвий соус із апельсиновим соком. Залити ніжки маринадом і залишити.

Цитрусові курячі гомілки Цибуля ріпчаста Приготувати начинку.

Гриби вимити, висушити на паперовому рушнику і нарізати якомога дрібніше.

Цитрусові курячі гомілки Морква Цибулю почистити і нарізати дрібним кубиком.

Цитрусові курячі гомілки Сир Морквину натерти на дрібній тертці.

Цитрусові курячі гомілки Апельсин На сковороді розігріти трохи олії і обсмажити грибочки хвилин 7.

Додати цибулю, через хвилини 3 - морквину.

Посолити, приправити і довести до готовності.

Цитрусові курячі гомілки Лимон Дати начинці охолонути і натерти на крупній тертці у неї сир.

Цитрусові курячі гомілки Сокапельсіновий

Ніжку покласти на руку, чайною ложкою накласти фарш у серединку, у те місце, де була кісточка.

Цитрусові курячі гомілки Сіль

Цитрусові курячі гомілки Перецчерний Фаршировані ніжки викласти у глибоке деко або іншу посудину для запікання. Полити маринадом.

Цитрусові курячі гомілки Соєвий соус Апельсин і лимон нарізати кружечками і викласти на курку.

Цитрусові курячі гомілки Накрити деко фольгою і відправити у духовку, нагріту до 200 градусів, на 20 хвилин.

Цитрусові курячі гомілки Вийняти із духовки, зняти фольгу, ніжки полити соусом, що утворився і відправити знову у духовку. Запікати хвилин 20-30, періодично поливаючи соусом.

Коли соус загусне, страва готова. 

Подавати, поливши соусом.

 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - диетические блюда из говядины рецепты с фото.

www.recepti.biz.ua кулинарный сайт квасим баклажаны

Мультиварка Philips: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter