Цитрусові курячі гомілки
- Гомілка куряча 1.5 кг
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 100 г
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Сік апельсиновий 150 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Соєвий соус 3 ст.л.
Гомілки добре помити, видалити пір'я, якщо потрібно, і висушити.
Кожну ніжку звільнити від кісточки.
Угорі ніжки злегка відсунути м'ясо і акуратно ножем підрізати сухожилля, на яких, власне, м’ясо і тримається.
Поступово, панчохою зняти м'ясо із кісточки, підрізаючи біля кісточки.
Акуратно біля основи сокиркою зрубати кісточку. І надати гомілці первісний вигляд.
Ніжки посолити і поперчити.
Для маринаду змішати соєвий соус із апельсиновим соком. Залити ніжки маринадом і залишити.
Приготувати начинку.
Гриби вимити, висушити на паперовому рушнику і нарізати якомога дрібніше.
Цибулю почистити і нарізати дрібним кубиком.
Морквину натерти на дрібній тертці.
На сковороді розігріти трохи олії і обсмажити грибочки хвилин 7.
Додати цибулю, через хвилини 3 - морквину.
Посолити, приправити і довести до готовності.
Дати начинці охолонути і натерти на крупній тертці у неї сир.
Ніжку покласти на руку, чайною ложкою накласти фарш у серединку, у те місце, де була кісточка.
Фаршировані ніжки викласти у глибоке деко або іншу посудину для запікання. Полити маринадом.
Апельсин і лимон нарізати кружечками і викласти на курку.
Накрити деко фольгою і відправити у духовку, нагріту до 200 градусів, на 20 хвилин.
Вийняти із духовки, зняти фольгу, ніжки полити соусом, що утворився і відправити знову у духовку. Запікати хвилин 20-30, періодично поливаючи соусом.
Коли соус загусне, страва готова.
Подавати, поливши соусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua кулинарный сайт квасим баклажаны
Мультиварка Philips: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter