Цимес картопляний
- Картопля 300 г
- Чорнослив 100 г
- Мед 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Жир (курячий) 2 ст.л.
- Горіх мускатний мелений
- Сіль
Запарити чорнослив. Видалити кісточки.
Розтопити жир.
Картоплю почистити і нарізати тонкими пластинками-кружечками і викласти на сковорідку.
Додати чорнослив, мед, цукор.
Все залити водою, в якій замочувався чорнослив.
Тушкувати на повільному вогні, помішуючи.
Цимес готовий, коли маса загусне, і картопля стане кольору сливи.
Потім посолити й додати мускатний горіх.
Рецепты приготовления блюд - салати рецепти з фото. Таких салатов вы не еще ели.
Рецепты Для Мультиварки - суп чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из ананаса рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт кофейного кекса www.recepti.biz.ua
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: тортики фото. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Кафе Украинская кухня. Украинская кухня Сало.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter