Цимес із м'ясом
604
інгредієнти:
- М´ясо 1 кг
- Морква 1 кг
- Чорнослив 100 г
- Борошно 60 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Цукор
- Масло вершкове
Моркву почистити, нарізати соломкою, протерти із борошном.
Додати чорнослив, цукор, сіль, вершкове масло, 1/2 склянки води.
Тушкувати на малому вогні до готовності продуктів.
М'ясо розрізати на порції, злегка обсмажити.
Додати приготовлену моркву, трохи води, солі та цукру. Тушкувати до готовності м'яса і моркви у казані, накривши кришкою.
Салаты рецепты: мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат из омлета с ветчиной и фасольюВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
салати з крабовими паличками рецепти
Сайт химкинского кулинарного училища. Сайты кулинарных рецептов.
Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд з мяса.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі