Цікаві голубці
950
інгредієнти:
- Капустяне листя 8 шт.
- Макаронні вироби (дрібні) 100 г
- Печериці 5 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Соус томатний (томатна паста, аджика)
Обсмажити подрібнені печериці, цибулю та моркву, укінці додати жменьку подрібнених волоських горіхів.
Відварити дрібні макаронні вироби і змішати із засмажкою, посолити, поперчити, додати трави (добре поєднуються з макаронами італійські трави).
У попередньо обшпарене капустяне листя загорнути голубці звичайним способом.
Для соусу змішати по 1 ст ложці томатної пасти, аджики та спеціальної приправи (цибуля, морква, перець, помідори, зелень і сіль), розвести капустяним бульйоном.
Скласти голубці в каструлю, залити соусом і поставити тушкуватися. За кілька хвилин до закінчення додати до голубців жменю замороженої цвітної капусти.
Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок. Мультиварки для выпечки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі