Цікава долма
- Листя салату
- Рис круглий 0.75 скл.
- Пшоно 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква
- Томатна паста 2 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Спеції
- Сіль
- Оливкова олія
Відварюємо до напівготовності окремо рис і пшоно. Подрібнену цибулю обсмажуємо на оливковій олії. Додаємо крупи, сік лимона, сіль, спеції. Все добре перемішуємо і прибираємо з вогню.
Відбираємо велике листя салату. Промиваємо, кладемо на 5 с в каструлю з киплячою водою і відразу ж витягуємо.
На край листа кладемо столову ложку начинки і загортаємо як голубці.
Так загортаємо всю долму. На дно каструлі викладаємо листя салату або капусти, поверх кладемо долму дуже щільно, кожен шар пересипаючи тертою морквою. Наливаємо воду з розведеною томатною пастою і додаємо сіль.
Придавлюємо тарілкою і накриваємо кришкою. Залишаємо варитися 25-30 хв на середньому вогні.
Конфеты карамель ценаПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт фасолевого торта. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты салатов из морепродуктов. Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter