Цибуляники
8471
інгредієнти:
- Цибуля 4 шт.
- Яйце 3 шт.
- Борошно 6 ст.л.
- Сіль
- Перець
Почистити і нарізати квадратиками цибулю, додати яйця, борошно, сіль, перець і гарно вимішати. Потім на розігріту сковороду (на середньому вогні) викласти ложкою масу і смажити до золотистої скоринки з двох сторін. Скласти цибульні оладки в каструлю.
Підлива: на крупній тeртці натерти морквину, обсмажити на сковороді, додати в сковороду томатний сік, посолити, поперчити, довести до кипіння і залити цибуляники у каструлі так, щоб покрити їх, протушкувати оладки хвилин 5-10 на слабкому вогні.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі