Цибуляники

ДРУГІ СТРАВИ
8471 Цибуляники
Фото - Цибуляники
інгредієнти:
  • Цибуля 4 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Борошно 6 ст.л.
  • Сіль
  • Перець

Почистити і нарізати квадратиками цибулю, додати яйця, борошно, сіль, перець і гарно вимішати. Потім на розігріту сковороду (на середньому вогні) викласти ложкою масу і смажити до золотистої скоринки з двох сторін. Скласти цибульні оладки в каструлю. 

Підлива: на крупній тeртці натерти морквину, обсмажити на сковороді, додати в сковороду томатний сік, посолити, поперчити, довести до кипіння і залити цибуляники у каструлі так, щоб покрити їх, протушкувати оладки хвилин 5-10 на слабкому вогні.

 

Как приготовить летний салат - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.

кофеварку эспрессо