Цибуля порей фарширована
- Цибуля порей 1 шт.
- Фарш м´ясний 300 г
- Морква 1 шт.
- Зелень свіжа 1 пуч.
- Сік томатний 200 мл
- Сіль
- Перець
Моркву помити, почистити, натерти на тертці, обсмажити.
Фарш (змішаний, яловичина-свинина) посолити, поперчити, додати дрібно нарізану зелень і моркву.
Перемішати.
Цибулю порей промити, відрізати корінець і зелену частину.
Зробити ножем поздовжній надріз.
Розібрати на окремі листочки.
На кожен листочок викласти фарш (столова ложка з гіркою) і звернути трубочкою.
Трубочки не дуже щільно укласти в форму, залити томатним соком і відправити в духовку на 50-60 хвилин при температурі 180 градусів.
рецепт и история Киевского торта
Рецепты для хлебопечки, вкусно - кулинария блюда из печени. Рецепты из печени.
Торты без выпечки рецепты из печеньяТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт крем заварнойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter