Цибуля фарширована
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Фарш м´ясний (овочевий, грибний) 400 г
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка
- Вершки 2 ст.л.
- Бульйон (м´ясний, овочевий ) 0.5 скл.
- Сіль
Цибулю, не очищаючи, відварити в злегка підсоленій воді хвилин 10. Потім дістати шумівкою, облити холодною водою і дати їй повністю стекти. Цибулю очистити, зрізати "кришечку" і маленькою ложкою вибрати середину.
Половину цибулевої м'якоті крупно порубати і протушкувати в розпеченому вершковому маслі. Додати фарш і обсмажити до готовності. Посолити, поперчити, додати дрібно порізану петрушку, вершки. Все перемішати.
Заповнити цибулини фаршем і накрити кришками. Поставити у форму для запікання і залити бульйоном. Тушкувати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 35 хвилин. На гарнір можна приготувати картопляне пюре.
Салат з селериИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные рецепты блюд из яблок - печень с яблоками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты на праздничный стол - рецепт мясо с черносливом в духовке. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Закупка-продажа сельхозпродукции - салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты салаты фото. Авокадо яйцо салат фото рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter