Цибульник по-гуцульськи
- Цибуля ріпчаста - 320 г
- Борошно - 60 г
- Яйце - 4 шт
- Пиво - 80 мл
- Петрушка - 1 / 2 пучків.
- Масло рослинне (для смаження)
Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями, добре посолити, посипати подрібненою зеленню петрушки. Підготовлену цибулю накрити і поставити в холодильник на 20 хвилин.
Для кляра відокремити жовтки від білків, з жовтків, пива і борошна замісити тісто густоти сметани. Білки збити до стійкої піни, чверть піни добре вмішати в тісто, після цього акуратно влити залишки піни. Посолити і поперчити за смаком.
Цибулю порційно занурювати в кляр або вмішати його повністю і вже ложкою формувати Цибульник і обсмажувати їх у фритюрі або в достатній кількості рослинної олії на сковороді. Масло бажано не сильно розжарюються, щоб цибуля при смаженні встигла пом´якшиться, такий Цибульник смачніше. Але, звичайно, якщо Ви любите хрусткий, сиру цибулю, то можна розжарити масло посильніше і Цибульник дуже швидко підрум´янити.
Смачного!.
Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат с жареными грибами и картошкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Чанахи рецептПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter