Цибульник по-гуцульськи

ДРУГІ СТРАВИ
5624 Цибульник по-гуцульськи
Цибульник по-гуцульськи
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста - 320 г
  • Борошно - 60 г
  • Яйце - 4 шт
  • Пиво - 80 мл
  • Петрушка - 1 / 2 пучків.
  • Масло рослинне (для смаження)

Цибульник по-гуцульськи інгредієнти Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями, добре посолити, посипати подрібненою зеленню петрушки. Підготовлену цибулю накрити і поставити в холодильник на 20 хвилин.

Цибульник по-гуцульськи Для кляра відокремити жовтки від білків, з жовтків, пива і борошна замісити тісто густоти сметани. Білки збити до стійкої піни, чверть піни добре вмішати в тісто, після цього акуратно влити залишки піни. Посолити і поперчити за смаком.

Цибулю порційно занурювати в кляр або вмішати його повністю і вже ложкою формувати Цибульник і обсмажувати їх у фритюрі або в достатній кількості рослинної олії на сковороді. Масло бажано не сильно розжарюються, щоб цибуля при смаженні встигла пом´якшиться, такий Цибульник смачніше. Але, звичайно, якщо Ви любите хрусткий, сиру цибулю, то можна розжарити масло посильніше і Цибульник дуже швидко підрум´янити.

Смачного!.

Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салат с жареными грибами и картошкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Чанахи рецептПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на