Цесарка по-мисливськи

ДРУГІ СТРАВИ
604 Цесарка по-мисливськи
Фото - Цесарка по-мисливськи
інгредієнти:
  • Цесарка 1.2 кг
  • Бульйон м´ясний 200 мл
  • Грудка (копчена) 60 г
  • Цибуля шалот 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Помідор 300 г
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Олія оливкова 0.5 скл.
  • Сіль
  • Перець

Нарізати разом грудку, почищену цибулю шалот і розмарин. 

Все разом підрум'янити в оливковій олії.

 

Слідом відправити цесарку, розрізану на шматки і подрум'янити з усіх боків. 

Додати дрібно порізані помідори, очищені від шкірки і насіння (томатне пюре), посолити, поперчити.

Закрити сковороду кришкою, зменшити вогонь до мінімуму, готувати 1 годину, регулярно перевертаючи м'ясо і поливаючи його вином. 

 

 

 

 

Салати з ананасом консервованим та куркоюсалати з ананасом

Кулинарные рецепты - рецепты пасхи.

Рецепты салатов из ассорти морепродуктов recepti.biz.ua

Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты к новому году. Низкокалорийная еда для похудения.

Как приготовить вкусный шашлык - новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter