Цесарка по-мисливськи
- Цесарка 1.2 кг
- Бульйон м´ясний 200 мл
- Грудка (копчена) 60 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Помідор 300 г
- Вино біле сухе 1 скл.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Сіль
- Перець
Нарізати разом грудку, почищену цибулю шалот і розмарин.
Все разом підрум'янити в оливковій олії.
Слідом відправити цесарку, розрізану на шматки і подрум'янити з усіх боків.
Додати дрібно порізані помідори, очищені від шкірки і насіння (томатне пюре), посолити, поперчити.
Закрити сковороду кришкою, зменшити вогонь до мінімуму, готувати 1 годину, регулярно перевертаючи м'ясо і поливаючи його вином.
Салати з ананасом консервованим та куркоюсалати з ананасом
Кулинарные рецепты - рецепты пасхи.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов recepti.biz.ua
Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты к новому году. Низкокалорийная еда для похудения.
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter