Цесарка фарширована "Троїцька"

ДРУГІ СТРАВИ
603 Цесарка фарширована "Троїцька"
Фото - Цесарка фарширована
інгредієнти:
  • Цесарка 1 шт.
  • Хліб (черствий) 200 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Кориця (мелена)
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Алкоголь
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Перець

Розмочений у воді чeрствий хліб, цибулю, розмарин, петрушку, яйце, сіль, перець, мускатний горіх і корицю, чарку алкоголю змішати.

Цесарку посолити і поперчити ззовні і зсередини, начинити вищевказаною сумішшю і зашити.

Налити олію у сковороду, помістити цесарку. Обсмажити, перевертаючи з боку на бік. Потім помістити у духовку на 2 години. Через півгодини полити вином, а потім постійно поливати бульйоном, щоб не горіло.

рецепт мясо с черносливом в духовке

Приготовление плова со свининой в сковородеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter