Цесарка фарширована "Троїцька"
596
інгредієнти:
- Цесарка 1 шт.
- Хліб (черствий) 200 г
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Кориця (мелена)
- Горіх мускатний (мелений)
- Алкоголь
- Вино біле сухе 1 скл.
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець
Розмочений у воді чeрствий хліб, цибулю, розмарин, петрушку, яйце, сіль, перець, мускатний горіх і корицю, чарку алкоголю змішати.
Цесарку посолити і поперчити ззовні і зсередини, начинити вищевказаною сумішшю і зашити.
Налити олію у сковороду, помістити цесарку. Обсмажити, перевертаючи з боку на бік. Потім помістити у духовку на 2 години. Через півгодини полити вином, а потім постійно поливати бульйоном, щоб не горіло.
рецепт мясо с черносливом в духовке
Приготовление плова со свининой в сковородеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі