Цепеліни білоруські
1262
інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Фарш м´ясний 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Спеції
- Борошно 1 ст.л.
- Олія рослинна
Картоплю очистити, натерти на дрібній тертці (або подрібнити в комбайні), віджати сік через марлю.
Додати 1 яйце і 1 ст. л. борошна, сіль, спеції.
Начинка. У фарш додати цибулю, яйце, сіль і спеції. Добре перемішати.
Є ще один варіант начинки: змішати 300 г сиро-копченої грудки з 200 г сиру.
З картопляної маси зробити коржик, в середину покласти фарш, сформувати цепеліни.
Кидати цепеліни в киплячу солону воду і варити, доки не спливуть.
Готові цепеліни обсмажити на олії до рум'яної скоринки, можна при смаженні додати цибулю. Подавати зі сметаною.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с омлетом. Рецепты для пекарни.
Кулинарные сайты с фотографиями здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі