Цепеліни
652
інгредієнти:
- Картопля
- Яйце
- Фарш м´ясний
- Сіль
- Олія рослинна
- Сметана
Сиру картоплю натерти на тертці, відкинути у дуршлак і злегка промити водою, віджати і додати яйце, сіль, при цьому картопля залишається в дуршлаку, поставити зверху на порожню каструлю, щоб зайва вода стікала.
Із картоплі зробити на долоньці плоский коржик, на нього покласти трохи фаршу і зробити круглу котлетку.
Смажити в олії до золотистого кольору.
Подавати цепеліни зі сметаною.
Поилки для домашней птицы: салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі