Цепеліни
- Картопля 20
- Фарш м´ясний 300 г
- Цибуля ріпчаста
- Перець чорний
- Зелень
- Сало (копчене)
- Сіль
- Спеції
- Сметана
Змішуємо на тертці відварену картоплю і сиру в однорідну масу.
До фаршу додаємо підсмажену ріпчасту цибулю.
Начиняє масу фаршем.
Ліпимо з картопляної маси довгасті котлетки.
Обережно опускаємо їх у киплячу підсолену воду й варимо 25-30 хвилин.
Підсмажуємо на сковорідці ріпчасту цибулю з копченим салом.
Подаємо гарячими зі сметаною !
Взяти 15 сирих картоплин та 5 варeних.
Сиру картоплю натерти на дрібній тертці, віджати через марлю картопляний сік. Варену також натерти або розтовкти товкачкою. Перемішати відварену і сиру картоплю до однорідної маси, додати сіль за смаком.
Дрібно порізати цибулю, підсмажити її на сковорідці, додати спеції і перемішати з фаршем.
З картопляного тіста сформувати круглики та начинити їх фаршем. Краї коржиків закрити так, щоб не було видно стиків.
Покласти цепеліни в киплячу, злегка підсолену воду і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Подавати зі сметаною або з підсмаженою копченим салом з цибулею!
Кулинарные блюда для худеющих: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Куриный шашлык, как в ресторане: шашлык из куриных сердец.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter