Цепеліни

ДРУГІ СТРАВИ
6696 Цепеліни
Фото - Цепеліни
інгредієнти:
  • Картопля 20
  • Фарш м´ясний 300 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Перець чорний
  • Зелень
  • Сало (копчене)
  • Сіль
  • Спеції
  • Сметана

Цепеліни інгредієнти Змішуємо на тертці відварену картоплю і сиру в однорідну масу.

Цепеліни До фаршу додаємо підсмажену ріпчасту цибулю.

фото Цепеліни Начиняє масу фаршем.

Цепеліни Картопля Ліпимо з картопляної маси довгасті котлетки.

Цепеліни Фарш м'ясний Обережно опускаємо їх у киплячу підсолену воду й варимо 25-30 хвилин.

Цепеліни Цибуля ріпчаста Підсмажуємо на сковорідці ріпчасту цибулю з копченим салом.

Цепеліни Перець чорний Подаємо гарячими зі сметаною !

Взяти 15 сирих картоплин та 5 варeних.

Сиру картоплю натерти на дрібній тертці, віджати через марлю картопляний сік. Варену також натерти або розтовкти товкачкою. Перемішати відварену і сиру картоплю до однорідної маси, додати сіль за смаком.

Дрібно порізати цибулю, підсмажити її на сковорідці, додати спеції і перемішати з фаршем.

З картопляного тіста сформувати круглики та начинити їх фаршем. Краї коржиків закрити так, щоб не було видно стиків.

Покласти цепеліни в киплячу, злегка підсолену воду і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Подавати зі сметаною або з підсмаженою копченим салом з цибулею!

Кулинарные блюда для худеющих: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.

рецепт торта з чорносливом

Куриный шашлык, как в ресторане: шашлык из куриных сердец.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter