Царська рибка
- Філе риби - 900 г
- Цибуля - 2 шт
- Помідор (побільше) - 1 шт
- Перець бoлгарскій (за смаком)
- Сир твeрдий (за смаком) - 80-100 г
- Майонез (за смаком) - 150-200 г
- Спеції (сіль, перець, спеції для риби - на смак)
Філе нарізати на порційні шматочки. У мене була рибка "Тілапія", невеликі філе, і я вирішила залишити їх такими які є. .
Цибулю нарізати кільцями.
Цибуля, майонез, сіль, перець і спеції для риби поєднати в мисці ,.
. і гарненько змішати.
У миску з майонезною сумішшю покласти шматочки рибки, акуратно перемішати, накрити кришкою і поставити в холодильник на хвилин 15-20.
На деко (я поклала пергамент. Папір, змастила олією) викладаємо філе. .
Зверху - нашу майонезну суміш.
Ріжемо півкільцями помідорчик і викладаємо на філе .
. Додаємо перчик.
Робимо сіточку з майонезу.
Посипаємо зверху тертим сиром.
Ставимо в попередньо нагріту до 200 град. духовку на 25-30 хвилин.
Приємного вам апетиту !. !. !. !. !. !.
Рецепты украшения для тортовРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Карамель конфеты шоколад дольникова куценко. Конфеты карамель.
Рецепт мясо с черносливом в духовкеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салаты с заправкой из йогуртаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кухонные Принадлежности - рецепты выпечка в микроволновой печи. Поможем выйти замуж в Германию.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter