Царська духова форель на подушці з овочів
- Форель (стейк) 1 шт.
- Овочі (заморожені)
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Цукор
- Приправа (крихта або суміш сухих трав)
- Часник (сухий)
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Оцет (яблучний) 1 ст.л.
- Помідор черрі 3 шт.
- Петрушка
- Сир твердий 100 г
- Лечо (томатна паста) 2 ст.л.
- Зелень (свіжа)
Маринад.
Лимонний сік + соєвий соус (2 ст. л.) + цукор + приправа + сухий часник + оливкова олія.
Маринувати стейк 20 хв і більше.
Маринад для овочів.
Оцет яблучний + соєвий соус (1 ст. л.).
Розморозити овочі і залити їх маринадом у ємності, в якій запікати рибку.
Сир натерти на крупній тертці, томати розрізати навпіл і приготувати листочки петрушки.
Перекласти рибку на овочі, зверху укласти половинки томатів.
Далі викласти лечо на томати.
Додати петрушку.
Посипати тертим сиром.
Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин під кришкою (або укрити фольгою).
І 30 хвилин без кришки до рум'яності сиру.
Посипати зеленню і подати до столу.
Первые блюда рецепты простые супыРецепты русской кухни М Сырникова. Около 2000 рецептов
recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салаты из Рыбной консервыКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Осетинские пироги на заказ: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Кулинарные рецепты.
Мимоза салат рецептУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
www.recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter