Цар-риба

ДРУГІ СТРАВИ
697 Цар-риба
Фото - Цар-риба
інгредієнти:
  • Риба свіжа (ціла) 1500 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яблуко (кисле) 1 шт.
  • Кукурудза (заморожена) 0.5 скл.
  • Рис (готовий) 1 скл.
  • Коньяк 1 ст.л.
  • Сметана (20%) 200 г
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль
  • Перець
  • Суміш спецій (чебрець, майоран, шавлія, базилік, розмарин, м´ята) 2 ч.л.
  • Сир 100 г

Цар-риба інгредієнти Обсмажити подрібнену цибулю до золотистого кольору у 2 ст. л. олії.

Цар-риба Додати терту на крупній тертці моркву і тушкувати кілька хвилин, помішуючи, доки морква не змінить колір на жовтуватий.

фото Цар-рибаНачинка для риби.

Змішати в однорідну масу рис, засмажку (цибуля з морквою), терте яблуко, кукурудзу, сіль і перець.

Додати в начинку коньяк.

Цар-риба Риба свіжа Рибку помити, очистити від луски, вийняти зябра.

Зробити надріз на спинці, уздовж хребта і витягти нутрощі.

Цар-риба Морква Укласти рибку на деко, попередньо застелене папером і змащене олією.

Щільно заповнити начинкою.

Цар-риба Цибуля ріпчаста Сметану змішати з подрібненим (тертим на дрібній тертці) часником, спеціями, приправити сіллю і перцем.

Обмазати отриманою сумішшю рибку.

Цар-риба Яблуко Відправити в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30.

Цар-риба Кукурудза Потім посипати тертим сиром начинку і повернути в духовку ще хвилин на 20.

Цар-риба Рис Готову рибку перекласти на тарілку, прикрасити.

Цар-риба Коньяк

Осетинские пироги на заказ: салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.

Рецепты для мультиварки, вкусно - паска рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарный сайт блокнот тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter