Цар-риба
- Риба свіжа (ціла) 1500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко (кисле) 1 шт.
- Кукурудза (заморожена) 0.5 скл.
- Рис (готовий) 1 скл.
- Коньяк 1 ст.л.
- Сметана (20%) 200 г
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Перець
- Суміш спецій (чебрець, майоран, шавлія, базилік, розмарин, м´ята) 2 ч.л.
- Сир 100 г
Обсмажити подрібнену цибулю до золотистого кольору у 2 ст. л. олії.
Додати терту на крупній тертці моркву і тушкувати кілька хвилин, помішуючи, доки морква не змінить колір на жовтуватий.
Начинка для риби.
Змішати в однорідну масу рис, засмажку (цибуля з морквою), терте яблуко, кукурудзу, сіль і перець.
Додати в начинку коньяк.
Рибку помити, очистити від луски, вийняти зябра.
Зробити надріз на спинці, уздовж хребта і витягти нутрощі.
Укласти рибку на деко, попередньо застелене папером і змащене олією.
Щільно заповнити начинкою.
Сметану змішати з подрібненим (тертим на дрібній тертці) часником, спеціями, приправити сіллю і перцем.
Обмазати отриманою сумішшю рибку.
Відправити в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30.
Потім посипати тертим сиром начинку і повернути в духовку ще хвилин на 20.
Готову рибку перекласти на тарілку, прикрасити.
Осетинские пироги на заказ: салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты для мультиварки, вкусно - паска рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарный сайт блокнот тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter