"Трубочки" з овочами і морепродуктами
- Борошно 1 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Капуста білоголова 200 г
- Морепродукти асорті (мідії, кальмари, креветки, восьминоги) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Гриби сіїтаке (печериці) 200 г
- Корінь імбиру 1 шт.
- Лимонний сік 1 ст.л.
- Перець червоний гіркий
- Олія
Борошно просіяти в глибоку миску, додати сіль. Поступово вливаючи воду, вимісити круте тісто. Додати оливкову олію, ще раз добре вимісити і відкласти тісто на 30-40 хвилин, накривши миску рушником.
Начинка. Ріпчасту цибулю подрібнити. Моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю і моркву до готовності.
Капусту нашаткувати дуже тонкими короткими смужками.
Асорті з морепродуктів обсмажити на олії 3-4 хвилини. Посолити і полити лимонним соком. Перекласти у будь-яку ємність і дати охолонути.
Як тільки морепродукти охолонуть, нарізати їх невеликими шматочками.
Капелюшки грибів нарізати соломкою і обсмажити на олії з додаванням соєвого соусу 2-3 хвилини.
Змішати смажену з морквою цибулю, капусту, морепродукти і гриби. Додати натертий на дрібній тертці корінь імбиру, перець і посолити за смаком. Начинка повинна вийти досить гострою.
Від тіста відрізати невеликі шматочки, які розкачати на присипану борошном робочу поверхню в тонкі коржі. На кожен корж викласти по столовій ложці начинки і защипати акуратно краї. Форма може бути довільною (можна у вигляді трубочок).
Обсмажити готові трубочки в добре розігрітій олії з кожного боку по 1-2 хвилини.
Поможем выйти замуж в Германию: салат с копченым мясом рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Очень вкусные кексы - кексы и маффины рецепты. Кексы в магазине Rozetka.
Рецепты Холодных закусок к водкеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт вкусного грибного салата. Рецепты салатов быстро и вкусно.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter