Троянда у вершковому соусі «Fish sauce»
- Сьомга 200 г
- Вершки (20%) 100 г
- Лимон
- Петрушка
- Сіль
- Перець
- Розмарин
Нарізати 200 грам сьомги тонкими пластинками і трохи посолити. Скрутити пластинки сьомги у трубочку по черзі. Закріпити готову троянду знизу однією або двома зубочистками для того, щоб троянда при запіканні розкривалася тільки зверху.
Вершковий соус «Fish sauce».
На маленьку сковорідку вилити 100 грам вершків, трохи солі, перцю чорного і дрібку розмарину. Прогріти вершки, не доводячи до кипіння, оскільки вони загустіють у самій сьомзі при запіканні.
Троянду поставити в духовку, полити зверху вершковим соусом, виливаючи рівно половину. Запікати при температурі 160 градусів 10 хвилин.
Подача.
Готову троянду поставити на тарілку, витягнути зубочистки. Полити залишеним заздалегідь прогрітим соусом, прикрасити часточкою лимона і зеленню петрушки. Тарілку посипати чорним меленим перцем.
Как приготовить летний салат: рецепт салата с каперсами. Рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter