Тріска, запечена з креветками
565
інгредієнти:
- Філе тріски 2 шт.
- Креветки (очищені) 150 г
- Сир твердий 150 г
- Вершки (33%) 140 мл
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Базилік
Базилік вимити, обсушити і крупно нарвати.
Покласти рибу у змащену олією форму для запікання. Посолити і поперчити.
Розігріти духовку до 220 градусів. Покласти на рибу базилік, на нього креветки. Полити вершками і посипати сиром. Запікати 15-20 хвилин.
recepti.biz.ua шоколадный пудинг
ТутКулинарные рецепты
Рецепт фасолевого тортаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт салат охотничий на зимуРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Праздничные блюда рецепты мясные. Праздничные рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі