Тріска, запечeна під хлібними крихтами
784
інгредієнти:
- Тріска 500 г
- Хліб (черствий, скибки) 2 шт.
- Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Тріску нарізати скибочками, викласти у форму для запікання. Посолити і поперчити, видавити часник, скропити трохи оливковою олією. Залишити на 40 хвилин.
Дрібно нарізати зелень. Хліб покришити руками, змішати із зеленню.
Додати трохи оливкової олії (скропити) і лимонний сік.
Через 40 хвилин на рибу викласти суміш крихт і зелені. Запікати в розігрітій до 190 градусів духовці до готовності (30-35 хвилин).
Салати з квасолеюсалати з квасолею
Скороварки для приготовления каши: праздничные новогодние блюда.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Кулинарные рецепты салаты фото. Рецепт салата лисья шубка фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі