Тріска "За іспанськими мотивами"

ДРУГІ СТРАВИ
639 Тріска "За іспанськими мотивами"
Фото - Тріска
інгредієнти:
  • Ковбаса (чорізо) 150 г
  • Картопля 400 г
  • Помідор (шматочки у власному соку) 300 г
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Сидр (сухий або сухе біле вино) 200 мл
  • Тріска (філе) 500 г
  • Петрушка (свіжа)

Тріска Ковбасу нарізати невеликими шматочками і підсмажити на сухій сковороді. Виділений жир злити, залишити приблизно столову ложку у сковороді.

Тріска До підсмаженої чорізо додати охолоджену відварну картоплю, нарізану шматочками, злегка підсмажити. Влити сидр.

фото Тріска Додати томати шматочками у власному соку (свіжі помідори без шкірки) і подрібнену та вимиту цибулю порей. Накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. Додати при потребі сіль і перець.

Тріска Нарізати порційно філе тріски, товщина шматків повинна бути приблизно однаковою. Посолити.

Тріска Картопляну суміш вилити у форму, придатну для духовки. Зверху покласти порції тріски, злегка занурюючи їх у соус. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 15-20 хвилин, час залежить від товщини філе.

Тріска Подавати у глибоких тарілках, посипавши рубаною зеленню петрушки.

Рецепты новогодних блюд. Интересные рецепты новогодних блюд.

Купить Печенье: печенье из творога розочки. Творог интернет-магазин.

Рецепты Приготовления: салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.

Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить почки говяжьи.

Торты на заказ. Вкусно и недорого: маковый торт. Маковый торт на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter