Тріска "За іспанськими мотивами"
- Ковбаса (чорізо) 150 г
- Картопля 400 г
- Помідор (шматочки у власному соку) 300 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Сидр (сухий або сухе біле вино) 200 мл
- Тріска (філе) 500 г
- Петрушка (свіжа)
Ковбасу нарізати невеликими шматочками і підсмажити на сухій сковороді. Виділений жир злити, залишити приблизно столову ложку у сковороді.
До підсмаженої чорізо додати охолоджену відварну картоплю, нарізану шматочками, злегка підсмажити. Влити сидр.
Додати томати шматочками у власному соку (свіжі помідори без шкірки) і подрібнену та вимиту цибулю порей. Накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. Додати при потребі сіль і перець.
Нарізати порційно філе тріски, товщина шматків повинна бути приблизно однаковою. Посолити.
Картопляну суміш вилити у форму, придатну для духовки. Зверху покласти порції тріски, злегка занурюючи їх у соус. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 15-20 хвилин, час залежить від товщини філе.
Подавати у глибоких тарілках, посипавши рубаною зеленню петрушки.
Рецепты новогодних блюд. Интересные рецепты новогодних блюд.
Купить Печенье: печенье из творога розочки. Творог интернет-магазин.
Рецепты Приготовления: салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить почки говяжьи.
Торты на заказ. Вкусно и недорого: маковый торт. Маковый торт на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter