Тріска з грибами а-ля Рішельє
- Філе рибне (тріска) 1 кг
- Печериці (свіжі) 500 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Вершки 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
Змішати у мисці жовток, 4 ст. ложки води, щіпку солі і перцю.
Гриби розрізати уздовж на половинки і обсмажити в олії до золотистого кольору, посолити і поперчити.
Рибу обваляти у солі і спеціях, потім у борошні.
Обсмажити в олії.
Сервірувати.
Соус. Поєднати у сковороді олію від смаження риби і грибів, додати борошно, перемішати і прогріти до однорідності близько 1 хвилини. Додати жовток з лимонним соком і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Якщо соус вийшов занадто густий, розвести парою ложок вершків. Відразу зняти з вогню і полити ним рибу. Посипати зеленою цибулею.
Купить чеснок, цены: рецепт пончики с чесноком.
Частный Монтессори детский сад: оладьи как в детском саду. Детский Монтессори сад.
Пирог из тыквы http://recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter