Тріска з грибами а-ля Рішельє

ДРУГІ СТРАВИ
687 Тріска з грибами а-ля Рішельє
Фото - Тріска з грибами а-ля Рішельє
інгредієнти:
  • Філе рибне (тріска) 1 кг
  • Печериці (свіжі) 500 г
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Вершки 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції

Тріска з грибами а-ля Рішельє Змішати у мисці жовток, 4 ст. ложки води, щіпку солі і перцю.

Тріска з грибами а-ля Рішельє Гриби розрізати уздовж на половинки і обсмажити в олії до золотистого кольору, посолити і поперчити.

фото Тріска з грибами а-ля Рішельє Рибу обваляти у солі і спеціях, потім у борошні.

Тріска з грибами а-ля Рішельє Обсмажити в олії.

Тріска з грибами а-ля Рішельє Сервірувати. 

Соус. Поєднати у сковороді олію від смаження риби і грибів, додати борошно, перемішати і прогріти до однорідності близько 1 хвилини. Додати жовток з лимонним соком і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Якщо соус вийшов занадто густий, розвести парою ложок вершків. Відразу зняти з вогню і полити ним рибу. Посипати зеленою цибулею.

Купить чеснок, цены: рецепт пончики с чесноком.

Частный Монтессори детский сад: оладьи как в детском саду. Детский Монтессори сад.

Пирог из тыквы http://recepti.biz.ua

http://recepti.biz.uaПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter