Тріска у томатному соусі
- Тріска
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 3 ст.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Перець чорний (горошком)
- Сіль
- Сухарі панірувальні (борошно)
- Спеції (для риби)
Будь-яку свіжу або морожену рибу очистити, промити, нарізати порційними шматками.
У борошно або панірувальні сухарі додати сіль і спеції для риби.
Рибу обваляти в паніровці.
Обсмажити на олії до готовності. Викласти на тарілку.
У цій же сковороді спасерувати цибулю, потім додати томатну пасту або помідори, лавровий лист, цукровий пісок, перець і сіль. Можна додати трохи гарячої води. Все тушкувати хвилин 5.
Обсмажену рибу залити томатним соусом і поставити в духовку або тушкувати на плиті ще хвилин 10.
recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии
Салаты с яблоками рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Домашний Йогурт VIVO - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.
Салаты из брокколи рецепты с фото пошаговоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт кофе гляссеТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: салат из брокколи рецепты.
Кулинарные рецепты сайты. Открыть кулинарный сайт.
recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter