Тріска у чорносливі з апельсиновим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
780 Тріска у чорносливі з апельсиновим соусом
Фото - Тріска у чорносливі з апельсиновим соусом
інгредієнти:
  • Риба (тріска) 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Чорнослив 0.5 кг
  • Майонез 250 г
  • Спеції (для риби, сіль, перець чорний мелений)
  • Олія оливкова 50 г
  • Огірок (маринований або солоний) 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Апельсин 2 шт.
  • Кріп
  • Креветки 300 г

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом інгредієнти Оброблену рибу нарізати на порційні шматочки. Посолити і поперчити.

Моркву натерти на крупній тертці.

Цибулю нарізати півкільцями.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Чорнослив добре промити і залити гарячою водою приблизно на 10-15 хвилин, щоб він розм'як.

фото Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом У сковороду налити оливкову олію.

Викласти рівномірно чорнослив.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Риба На чорнослив викласти рівномірно рибу.

На рибу посипати "спеції до риби" і засипати рибу цибулею.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Морква На цибулю викласти рівномірно моркву.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Чорнослив Усе залити майонезом.

Потім сковороду закрити кришкою. Тушкувати рибу на плиті. Після того, як риба закипить, зменшити вогонь і тушкувати приблизно 25-30 хвилин.

Коли риба буде готова, вимкнути газ і дати настоятися ще 15-20 хвилин при закритій кришці.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Майонез "Апельсиновий соус".

 

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Спеції Дрібно нарізати огірок і вичавити у нього 2 зубчики часнику.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Олія оливкова Додати майонез і оливкову олію, усе ретельно перемішати.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Огірок Апельсини розрізати на дві однакові частини: із м'якоті вичавити сік для соусу, а шкірку залишити для оформлення.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Часник Додати свіжовичавлений апельсиновий сік і все перемішати.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Апельсин Додати кріп і знову перемішати.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Кріп Відварити креветки у підсоленій воді 3-5 хвилин - для оформлення соусу.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Креветки Апельсинові "розеточки" прикрасити креветками і залити у них соус.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом Готову рибу викласти на тарілку і прикрасити.

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом

Тріска в чорносливі з апельсиновим соусом 

Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Готовим со вкусом.

Как приготовить летний салат: рецепты салатов с омлетом.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления в микроволновке.

Рецепт пампушек с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты из редьки. Купить редьку, цены.

Оригинальные торты на заказ - лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter