Тріска у чорносливі з апельсиновим соусом
- Риба (тріска) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Чорнослив 0.5 кг
- Майонез 250 г
- Спеції (для риби, сіль, перець чорний мелений)
- Олія оливкова 50 г
- Огірок (маринований або солоний) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Апельсин 2 шт.
- Кріп
- Креветки 300 г
Оброблену рибу нарізати на порційні шматочки. Посолити і поперчити.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю нарізати півкільцями.
Чорнослив добре промити і залити гарячою водою приблизно на 10-15 хвилин, щоб він розм'як.
У сковороду налити оливкову олію.
Викласти рівномірно чорнослив.
На чорнослив викласти рівномірно рибу.
На рибу посипати "спеції до риби" і засипати рибу цибулею.
На цибулю викласти рівномірно моркву.
Усе залити майонезом.
Потім сковороду закрити кришкою. Тушкувати рибу на плиті. Після того, як риба закипить, зменшити вогонь і тушкувати приблизно 25-30 хвилин.
Коли риба буде готова, вимкнути газ і дати настоятися ще 15-20 хвилин при закритій кришці.
"Апельсиновий соус".
Дрібно нарізати огірок і вичавити у нього 2 зубчики часнику.
Додати майонез і оливкову олію, усе ретельно перемішати.
Апельсини розрізати на дві однакові частини: із м'якоті вичавити сік для соусу, а шкірку залишити для оформлення.
Додати свіжовичавлений апельсиновий сік і все перемішати.
Додати кріп і знову перемішати.
Відварити креветки у підсоленій воді 3-5 хвилин - для оформлення соусу.
Апельсинові "розеточки" прикрасити креветками і залити у них соус.
Готову рибу викласти на тарілку і прикрасити.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Готовим со вкусом.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с омлетом.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления в микроволновке.
Рецепт пампушек с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты из редьки. Купить редьку, цены.
Оригинальные торты на заказ - лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter