Тріска по-королівськи
704
інгредієнти:
- Перець болгарський 3 шт.
- Сир твердий ( 300 г
- Філе рибне 500 г
- Вершки 2 ст.л.
- Кріп
Великий болгарський перець розрізати навпіл, вичистити і ошпарити 3 хвилини.
Потім укласти в перець тертий Російський сир.
Дрібно порізане філе тріски.
Кріп, сіль, перець.
Налити вершки, посипати сиром і запікати близько 30 хвилин при 175 градусах.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты из вареного сердца.
Купить наши продукты онлайн - маскарпоне в домашних условиях.
Украинская кухня Сало. Карчма Украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі