Тріска по-королівськи

ДРУГІ СТРАВИ
704 Тріска по-королівськи
Фото - Тріска по-королівськи
інгредієнти:
  • Перець болгарський 3 шт.
  • Сир твердий ( 300 г
  • Філе рибне 500 г
  • Вершки 2 ст.л.
  • Кріп

Великий болгарський перець розрізати навпіл, вичистити і ошпарити 3 хвилини.

Потім укласти в перець тертий Російський сир.

Дрібно порізане філе тріски.

Кріп, сіль, перець.

Налити вершки, посипати сиром і запікати близько 30 хвилин при 175 градусах.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты из вареного сердца.

Купить наши продукты онлайн - маскарпоне в домашних условиях.

Украинская кухня Сало. Карчма Украинская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter