Тріска під сирним соусом
651
інгредієнти:
- Тріска (філе) 800 г
- Вершки 100 мл
- Сир плавлений 100 г
- Сметана 4 ст.л.
- Кріп 1 пуч.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
Для соусу змішати в блендері сир, вершки і сметану. Викласти отриману масу в мисочку, додати гірчицю і дрібно нарізаний кріп.
Філе риби нарізати на шматочки, покласти у форму для запікання, посолити і поперчити.
Залити рибу отриманим соусом.
Запікати в духовці при температурі 180-200 градусів хвилин 30, до утворення золотистої скоринки.
Подавати із картопляним пюре.
Вкуснейшие рецепты тут: салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.
Великий пост в Православии: рецепты в пост. Мультиварка Philips.
Рецепты пасхи вкусной с творогомКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Салат оливье рецепт язык. Рецепт царский салат с языком.
Рецепты выпечки - украинская выпечка рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі