Тріска під сирним соусом
	
					744				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Тріска (філе) 800 г
 - Вершки 100 мл
 - Сир плавлений 100 г
 - Сметана 4 ст.л.
 - Кріп 1 пуч.
 - Гірчиця 1 ч.л.
 - Сіль
 - Перець
 
Для соусу змішати в блендері сир, вершки і сметану. Викласти отриману масу в мисочку, додати гірчицю і дрібно нарізаний кріп.
Філе риби нарізати на шматочки, покласти у форму для запікання, посолити і поперчити.
Залити рибу отриманим соусом.
Запікати в духовці при температурі 180-200 градусів хвилин 30, до утворення золотистої скоринки.
Подавати із картопляним пюре.
Вкуснейшие рецепты тут: салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.
Великий пост в Православии: рецепты в пост. Мультиварка Philips.
Рецепты пасхи вкусной с творогомКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Салат оливье рецепт язык. Рецепт царский салат с языком.
Рецепты выпечки - украинская выпечка рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі