Тріска під сирним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
651 Тріска під сирним соусом
Фото - Тріска під сирним соусом
інгредієнти:
  • Тріска (філе) 800 г
  • Вершки 100 мл
  • Сир плавлений 100 г
  • Сметана 4 ст.л.
  • Кріп 1 пуч.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець

Для соусу змішати в блендері сир, вершки і сметану. Викласти отриману масу в мисочку, додати гірчицю і дрібно нарізаний кріп.

Філе риби нарізати на шматочки, покласти у форму для запікання, посолити і поперчити.

Залити рибу отриманим соусом.

Запікати в духовці при температурі 180-200 градусів хвилин 30, до утворення золотистої скоринки.

Подавати із картопляним пюре.

Вкуснейшие рецепты тут: салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.

Великий пост в Православии: рецепты в пост. Мультиварка Philips.

Рецепты пасхи вкусной с творогомКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото

Салат оливье рецепт язык. Рецепт царский салат с языком.

Рецепты выпечки - украинская выпечка рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter