Тріска під картопляною "шубою"

ДРУГІ СТРАВИ
612 Тріска під картопляною "шубою"
Фото - Тріска під картопляною
інгредієнти:
  • Тріска 600 г
  • Сіль
  • Молоко 400 мл
  • Картопля 759 г
  • Олія 100 мл
  • Цибуля 100 г
  • Морква 60 г
  • Селера 60 г
  • Часник 2 зуб.
  • Перець
  • Петрушкa 1 пуч.
  • Маслини 12 шт.
  • Яйце 2

Очистити тріску, посолити і видалити кістки. Розділити на маленькі шматки і залити гарячим молоком. Залишити на 1 годину. 

Почистити і нарізати тонкими скибочками картоплю. Розігріти трохи олії і спасерувати цибулю, моркву, скибочки селери і рубаний часник. Нагріти духовку до 200 градусів. 

Обсмажити картоплю в залишеній олії. Змастити вершковим маслом форму для запікання. Покласти шар картоплі, щільно укладаючи скибочки одна до одної, потім викласти рибу і тушковані овочі і ще один шар картоплі. Поперчити і посипати рубаною петрушкою.

 

 

Запікати в духовці 30 хв. Прикрасити маслинами, скибочками варених яєць і зеленню петрушки.

Торт на день народження для хлопчикаТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

ТутСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт фасолевого торта.

Рецепты без выпечкиВкусные блюда с яйцом для стройной фигуры. Рецепты от диетолога! Читайте

recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Программа Кулинарный блокнот

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы кофейные. Кексы в магазине Rozetka.