Тріска під картопляною "шубою"
- Тріска 600 г
- Сіль
- Молоко 400 мл
- Картопля 759 г
- Олія 100 мл
- Цибуля 100 г
- Морква 60 г
- Селера 60 г
- Часник 2 зуб.
- Перець
- Петрушкa 1 пуч.
- Маслини 12 шт.
- Яйце 2
Очистити тріску, посолити і видалити кістки. Розділити на маленькі шматки і залити гарячим молоком. Залишити на 1 годину.
Почистити і нарізати тонкими скибочками картоплю. Розігріти трохи олії і спасерувати цибулю, моркву, скибочки селери і рубаний часник. Нагріти духовку до 200 градусів.
Обсмажити картоплю в залишеній олії. Змастити вершковим маслом форму для запікання. Покласти шар картоплі, щільно укладаючи скибочки одна до одної, потім викласти рибу і тушковані овочі і ще один шар картоплі. Поперчити і посипати рубаною петрушкою.
Запікати в духовці 30 хв. Прикрасити маслинами, скибочками варених яєць і зеленню петрушки.
Торт на день народження для хлопчикаТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
ТутСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт фасолевого торта.
Рецепты без выпечкиВкусные блюда с яйцом для стройной фигуры. Рецепты от диетолога! Читайте
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Программа Кулинарный блокнот
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы кофейные. Кексы в магазине Rozetka.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter