Тріска із вершками
- Тріска 700 г
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 100 мл
- Молоко 300 мл
- Масло вершкове 40 г
- Борошно 50 г
- Вершки 200 мл
Рибу відварити у підсоленій воді, очистити від кісток і шкіри.
Картоплю очистити і дрібно покришити.
Смажити у великій кількості рослинної олії до готовності.
Висипати картоплю на папір, щоб прибрати зайвий жир.
Рибу розібрати на дрібні шматочки.
На оливковій олії обсмажити цибулю і часник.
Додати тріску і потримати ще хвилинку, пересипати до картоплі.
Соус бешамель: на сковороді розтопити масло, додати борошно.
Обережно влити молоко, розмішати, щоб не було грудочок.
Влити 200 мл бульйону з риби і довести на невеликому вогні до загустіння.
Змішати соус із рибою і картоплею, додати вершки, сіль і перець.
Викласти у деко з високими бортиками.
Можна зверху покласти пластинки сиру.
Відправити у духовку - 200 градусів, хвилин на 25.
Ищете диетические рецепты? УзнайРецепты всевозможных диет. Правила здорового питания и диетические рецепты
Куриные отбивные в духовке тут
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария блюда из печени.
Рецепт приготовления плов по узбекски тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter