Тріска із вершками
- Тріска 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 30 г
- Молоко 125 мл
- Вершки 65 мл
- Лавровий лист 1 шт.
- Картопля 500 г
Тріску зварити, покришити на невеликі шматочки. Цибулю порізати півкільцями і злегка підсмажити.
Додати тріску, смажити, помішуючи 3-4 хв.
Картоплю почистити, порізати тонкою соломкою і обсмажити в олії (фрі).
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти тріску, обсмажену з цибулею. Зверху викласти смажену картоплю.
Соус: нагріти на вогні трохи олії, додати борошно увесь час помішуючи. Додати гаряче молоко, гріти, помішуючи, доки не загусне. У кінці додати сіль, перець і вершки. Залити отриманим соусом приготовлену тріску. Зверху можна посипати панірувальними сухарями. Поставити в духовку до зарум'янювання.
recepti.biz.ua рецепты первых блюд
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
recepti.biz.ua рецепт диетического сельдереевого супа
Рецепты едим дома с юлией высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Кондитерские формы - кексы кофейные. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Здесьпаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter