Тріска із томатами і апельсинами
674
інгредієнти:
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Оливки (без кісточок зелені) 1 скл.
- Цедра апельсина (терта) 2 ст.л.
- Апельсин 2 шт.
- Помідор 0.5 кг
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний 0.25 ч.л.
- Тріска (палтус) 1 кг
- Кріп 0.25 ст.л.
Цибулю нарізати півкільцями, оливки - навпіл, помідори - кубиками, тріску - великими шматками, натерти цедру, апельсини почистити, розділити на часточки і видалити мембрани.
У великій сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні.
Додати цибулю і протушкувати хвилин 5 до м'якості.
Додати оливки, цедру апельсина, шматочки апельсину, томати, сіль і перець.
Закрити кришкою і тушкувати хвилин 10.
Після закінчення цього часу викласти зверху рибу.
За допомогою ложки покрити рибу соусом. Закрити кришкою і тушкувати ще хвилин 7 до готовності риби.
Подавати, посипавши кропом.
Рецепт лазаньи от даши малаховойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Майонез домашнийКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі