Тріска із соусом "Сальса-Верде"
- Тріска (філе) 0.5 кг
- Яйце 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Молоко 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- М´ята (листя) 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Оливки (каперси, анчоуси) 0.5 скл.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Авокадо (масло вершкове) 0.5 шт.
- Сіль
- Перець мелений
- Сік лимона 1 ст.л.
Занурити шматочки рибного філе в кляр: яйця змішати з борошном, трохи підлити молока, посолити, додати чорний перець і спеції для риби.
Смажити тріску на сковорідці до рум'яного кольору.
Соус. Часник, листя петрушки і м'яти подрібнити у блендері.
До подрібненої зелені додати зелені оливки, авокадо (можна замінити столовою ложкою розм'якшеного вершкового масла), сіль, оливкову олію, лимонний сік (або який-небудь ніжний оцет).
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные и простые рецепты салатов - салати з фото рецепти. Настоящий суп харчо с фото.
борщ Украинский рецепт приготовления
Рецепты потрясающих салатов - буряк салат рецепт. Готовим со вкусом.
А вы готовы к Пасхе: рецепт пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат - мимоза салат рецепт. Салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter