Тріска із соусом песто
700
інгредієнти:
- Тріска (філе) 700 г
- Базилік 1 пуч.
- Часник 1 зуб.
- Пармезан 40 г
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Цибуля червона 0.5 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Філе тріски вимити, обсушити. Нарізати на порційні шматки. Викласти у вогнетривку форму (змащену оливковою олією або застелену пекарським папером).
Базилік, часник, сир - подрібнити в блендері. Додати оливкову олію і перемішати.
Шматки риби обмазати соусом.
Нарізати цибулю і викласти на рибу.
Запікати в духовці при 200°С близько 20-25 хвилин.
Подавати з молодою картоплею, рисом, овочами і білим вином.
http://recepti.biz.uaИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі