Тріска із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
593 Тріска із чорносливом
Фото - Тріска із чорносливом
інгредієнти:
  • Тріска (філе) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Шафран
  • Бульйон (овочевий) 2 скл.
  • Борошно пшеничне 6 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Чорнослив (без кісточки) 12 шт.
  • Олія оливкова
  • Петрушка 1 пуч.
  • Сіль
  • Перець чорний

Тріска з чорносливом інгредієнти На розігрітій з оливковою олією сковороді обсмажити цибулю і часник. Додати 2 ст. л. борошна і добре перемішати.

Тріска з чорносливом Додати шафран і 2 склянки овочевого бульйону. Добре перемішати, додати попередньо замочений на 2 години чорнослив і варити до загустіння соусу. Посолити.

фото Тріска з чорносливом Філе тріски розрізати упоперек на 2-3 частини кожне. У загальній складності вийде 8-9 шматочків. Тріску посолити, поперчити. Розігріти сковороду з олією. Кожен шматочок обкачати в борошні, вмочити в яйце і викласти на розігріту сковороду.

Тріска з чорносливом Тріска Обсмажити шматочки зі всіх сторін. Викласти у форму і полити приготовленим соусом. На невеликому вогні нагрівати 5-7 хвилин. Посипати петрушкою.

Тріска з чорносливом Цибуля ріпчаста

Тріска з чорносливом Часник

Стол! Жми: страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки.

Салат венокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter