Тріска із чорносливом
- Тріска (філе) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Шафран
- Бульйон (овочевий) 2 скл.
- Борошно пшеничне 6 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Чорнослив (без кісточки) 12 шт.
- Олія оливкова
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний
На розігрітій з оливковою олією сковороді обсмажити цибулю і часник. Додати 2 ст. л. борошна і добре перемішати.
Додати шафран і 2 склянки овочевого бульйону. Добре перемішати, додати попередньо замочений на 2 години чорнослив і варити до загустіння соусу. Посолити.
Філе тріски розрізати упоперек на 2-3 частини кожне. У загальній складності вийде 8-9 шматочків. Тріску посолити, поперчити. Розігріти сковороду з олією. Кожен шматочок обкачати в борошні, вмочити в яйце і викласти на розігріту сковороду.
Обсмажити шматочки зі всіх сторін. Викласти у форму і полити приготовленим соусом. На невеликому вогні нагрівати 5-7 хвилин. Посипати петрушкою.
Стол! Жми: страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки.
Салат венокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter