Тріппа з картоплею та квасолею
- Шлунок 1 кг
- Морква 1 шт.
- Селера черешкова 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Картопля 5 шт.
- Квасоля консервована (червона) 400 г
- Помідори у власному соку 400 г
- Кубик бульйонний 2 шт.
Обсмажуємо на олії моркву, цибулю і селеру порізані кубиками.
Добре промиваємо і замочуємо на ніч шлунок, потім відварюємо 1 годину в чистій воді, нарізаємо. Додаємо у засмажку, обсмажуємо до золотистого кольору, скроплюємо вином і даємо йому випаруватися.
Додаємо квасолю разом з бульйоном, помідори очищені від шкірки і порізані кубиками, картоплю очищену і порізану кубиками. Додаємо бульйонні кубики і якщо потрібно сіль. Готуємо 30 хвилин. Подаємо в глибоких тарілках, перчимо і натираємо пармезан перед подачею.
Рецепты тортов - рецепт торта из тыквы. Осетинские пироги на заказ.
Печеня по домашньому фото рецептпеченя по домашньому
Скумбрия в маринаде рецепт вкусноУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом: салаты с морепродуктов рецепты.
рецепт приготовления пиццы с картинками
Медовик торт рецепт со сметанным кремомИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter