Три жульєни за одним рецептом
- Гриби (гливи) 300 г
- Курка 300 г
- Морський коктейль 150 г
- Молоко 300 мл
- Вершки (сметана) 1 скл.
- Суміш для приготування жульєну 2 пач.
- Сир (моцарела)
- Олія
Курку відокремити від кісток, дрібно порізати. Гриби також дрібно порізати.
Все окремо обсмажити.
В окремій посудині змішати молоко, вершки і суміш приправ. При обсмажуванні курки і морепродуктів залишиться сік, який пустять ці продукти. Його додати в соус.
У сковороду покласти 1/3 грибів, 1/2 морепродуктів, влити 1/3 частину соусу. Трохи протушкувати.
Розлити жульєн у 2 кокотниці ємністю 100 мл. Присипати тертим сиром.
У сковороду покласти 1/3 грибів, 2/3 курки, влити 1/3 соусу. Протушкувати.
Цей жульєн розлити у 2 горщика ємністю 190 мл. Додати сир.
У сковороду покласти останні гриби, курку, морепродукти, соус. Протушкувати.
Цей жульєн розлити у 2 горщика ємністю 230 мл. Додати сир.
Кокотниці і горщики (кришками не накривати) поставити в холодну духовку, встановити 200 градусів і гріти до зарум'янювання сиру.
Ржаной хлеб фотоХлеб В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Как приготовить летний салат: рецепты вкусных салатов.
Печенье из творога розочки рецепт с фотоДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Кулинарный хороший сайт. Кулинарный поединок сайт программы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter