"Трансплантація серця"

ДРУГІ СТРАВИ
518 "Трансплантація серця"
Фото -
інгредієнти:
  • Стегно куряче
  • Серце куряче (печінка)
  • Перець чорний мелений
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кмин

 

фото

Нарізати цибулю.

Розігріти у сковороді олію і на невеликому вогні обсмажити цибулю до м'якості.

На стегні розрізати м'якоть і акуратно видалити кістки, залишаючи тільки сантиметр кінчика кістки. Ножем злегка надрізати м'ясо і злегка відбити.

 

Посолити, поперчити, додати кмин.

Додати серце до цибулі і тушкувати до готовності.

Викласти серце з цибулею на м'ясо.

Заколоти шпажками, дерев'яними шампурами або зашити.

Розігріти олію від цибулі і серця (якщо не залишилося, долити і розігріти) і обсмажити ніжки до гарного кольору із двох сторін.

Увімкнути заздалегідь духовку на 190 градусів, покласти обсмажені стегенця у невелику форму і запікати близько півгодини.

Приготувати пюре.

При бажанні можна додати зелень, капусту і збити із маслом, яйцями, молоком.

Приготувати соус: збити у блендері брусницю (журавлину, малину, ягідний мікс) із цукром (2 ст. л.) до стану пюре. 

Окремо в сотейнику випарити 100 мл вина до половини, додати брусничне пюре, 0,5 ч. л. бальзаміко, вимкнути.

Можна додати лимонний сік. 

Декорувати тарілку спаржою.

 

 

Салаты с буряком рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт приготовления борща Украинского тут

Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт.

Мультиварки для выпечки: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.

праздничные новогодние рецепты блюд

Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: рецепты пошагово с фото.

ЗдесьИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Яблочный штрудель высоцкая видеояблочный штрудель