"Трансплантація серця"
- Стегно куряче
- Серце куряче (печінка)
- Перець чорний мелений
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кмин
Нарізати цибулю.
Розігріти у сковороді олію і на невеликому вогні обсмажити цибулю до м'якості.
На стегні розрізати м'якоть і акуратно видалити кістки, залишаючи тільки сантиметр кінчика кістки. Ножем злегка надрізати м'ясо і злегка відбити.
Посолити, поперчити, додати кмин.
Додати серце до цибулі і тушкувати до готовності.
Викласти серце з цибулею на м'ясо.
Заколоти шпажками, дерев'яними шампурами або зашити.
Розігріти олію від цибулі і серця (якщо не залишилося, долити і розігріти) і обсмажити ніжки до гарного кольору із двох сторін.
Увімкнути заздалегідь духовку на 190 градусів, покласти обсмажені стегенця у невелику форму і запікати близько півгодини.
Приготувати пюре.
При бажанні можна додати зелень, капусту і збити із маслом, яйцями, молоком.
Приготувати соус: збити у блендері брусницю (журавлину, малину, ягідний мікс) із цукром (2 ст. л.) до стану пюре.
Окремо в сотейнику випарити 100 мл вина до половини, додати брусничне пюре, 0,5 ч. л. бальзаміко, вимкнути.
Можна додати лимонний сік.
Декорувати тарілку спаржою.
Салаты с буряком рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт приготовления борща Украинского тут
Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт.
Мультиварки для выпечки: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
праздничные новогодние рецепты блюд
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: рецепты пошагово с фото.
ЗдесьИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Яблочный штрудель высоцкая видеояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter