Тоюг-плов
- Курка 800 г
- Рис 400 г
- Кизил 2 ст.л.
- Виноград (киш-миш) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
- Зелень
- Олія рослинна
Курку відварити у спеціях.
Набір спецій: сіль, перець чорний мелений, базилік, імбир сушений (свіжий), трави для птиці, прованські трави, розмарин (всього - по щіпці).
Готову курку нарізати порційно.
У курячому бульйоні відварити рис. Можна додати зіру і куркуму для кольору.
Цибулю подрібнити (можна чвертькільцями) і обсмажити на олії.
До цибулі додати виноград і кизил, щіпку кмину.
Через хвилин 5 додати курку і тушкувати все разом ще 5 хвилин (долити води).
На тарілку викласти рис гіркою, поруч м'ясо і полити соусом із фруктами.
Рецепты Для Мультиварки - бите скло десерт рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Великий пост в Православии: рецепты в пост.
Рецепты новогодних блюд. Новогодний стол доступные рецепты блюд.
recepti.biz Кулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Печенье из творога розочкиДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты даши малаховой из телепередачКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Крем для торта для украшенияЭфирные масла, кремы
Наполеон торт рецепт. Крем для торта наполеон рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter