Tournedos зі свинячого філе а-ля Parmentier
- Філе свиняче 4 шт.
- Картопля 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Хліб білий 50 г
- Шавлія (листочки) 4 шт.
- Молоко 0.33 скл.
- Масло вершкове 40 г
- Часник 2 зуб.
- Вино червоне 0.25 л
- Сіль
- Перець чорний мелений
Філе повинно бути товщиною приблизно 4-5 см. Зняти кулінарним джгутом філе, щоб під час приготування залишилася форма медальйона.
На вершковому маслі (20 г) обсмажити з усіх боків медальйони-tournedos.
Посолити, поперчити і додати трохи апельсинового соку (вичавленого із апельсина).
Залишити на сильному вогні ще хвилин 7-10.
Очистити картоплю. Натерти на тертці. Викласти пюре у маленьку посудину, поставити на повільний вогонь. Додати сіль, перець і трохи тертої цедри апельсина.
Помішуючи дерев'яною ложкою, влити поступово гаряче молоко, доки не утвориться густа маса - пюре. Вимкнути вогонь і відставити пюре у сторону.
У блендері подрібнити хліб, часник і 3-4 листки шавлії.
У неглибоку форму укласти медальйони-tournedos.
Зверху - картопляне пюре.
Потім мелену суміш хліба-часнику-шавлії.
Зверху - тонкі шматочки залишеного (20 г) вершкового масла.
Поставити у розігріту духовку (на середній висоті або на режимі "Гриль") на 10 хвилин при температурі 180°С.
Приготувати соус. У невелику посудину налити залишений апельсиновий сік і вино. Залишити кипіти, доки соус не стане густим (карамельним).
Сервірувати медальйони із винно-апельсиновим соусом.
Рецепт выпечки. Фото/Видео - кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Осетинские пироги на заказ: салат з креветками з фото. Салаты с креветками.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter