"Торбинки" з індичатини
667
інгредієнти:
- Філе індички 500 г
- Печериці 6 шт.
- Сир твердий 100 г
- Гірчиця 6 ч.л.
- Майонез
- Цибуля зелена
- Зелень
Філе порізати на 6 шматочків (щоб можна було їх відбити).
У грибів видалити ніжки і почистити гриби.
Відбити шматочки індички й один бік змастити гірчицею.
На змащений гірчицею бік, посередині, покласти капелюшок печериці і в поглиблення шматочок сиру.
Зібрати м'ясо у "вузлик", зв'язати нитками або сколоти зубочисткою.
Викласти "вузлики" на деко із фольгою, полити майонезом.
Запікати у духовці 40-45 хвилин при температурі 200°С.
Готові "торбинки" дістати із духовки, видалити нитки і це місце перев'язати пір’ям цибулі. Посипати зеленню.
http://recepti.biz.ua скачать рецепты приготовление канапе
Настоящий суп харчо с фото: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі