Топінамбур
827
інгредієнти:
- Топінамбур 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Бекон (копчений) 250 г
- Бульйон (овочевий) 250 мл
- Вершки (жирні) 125 мл
- Сир твердий 100 г
Цибулю і бекон нарізати.
Взяти сковороду - ту, що потім можна поставити в духовку. Цибулю з беконом трохи обсмажити, додати нашатковану моркву і злегка протушкувати.
Покласти нарізаний топінамбур, влити бульйон і вершки, довести до кипіння і, зменшивши вогонь, тушкувати хвилин 20.
Зверху посипати сиром і поставити в духовку при 180 градусах, доки все не зарум'яниться.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт торта из тыквы. Рецепты тортов.
Проверенные рецепты постных блюд - рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.
Холодные закуски: холодные закуски из лаваша. Холодные закуски для банкета.
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі