"Тонкацу"
- Філе свиняче 240 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Олія рослинна 1 скл.
- Кетчуп 4 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Капуста білоголова 200 г
- Сіль
- Перець чeрний (мелений)
На шматочку свинячого філе товщиною 1 см зробити 4-5 насічок на жировому прошарку. М'ясо злегка відбити.
Приготувати 3 чашки: борошно, збиті яйця, панірувальні сухарі. У борошно додати сіль і перець.
Шматочки м'яса обваляти у борошні, вмочити у збите яйце, рясно обваляти у панірувальних сухарях (сухарі треба притиснути руками).
Налити у сковороду стільки олії, щоб свинина була покрита нею повністю. Розігріти олію приблизно до 160-170 градусів, обережно опустити у неї відбивні. Смажити до коричневої скоринки приблизно 5-6 хвилин.
Приготувати соус: змішати кетчуп, соєвий соус і біле вино. Довести до кипіння і охолодити.
Розкласти соус по окремих чашках.
Звичайний гарнір до тонкацу - капуста. Капусту дуже дрібно нашаткувати, залити киплячою водою і витримати 10 хвилин під кришкою. Така капуста вийде хрусткою.
Сервірувати із капустою і подати соус у чашечці.
Салаты с балыком из рыбыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд. Рецепты блюд
Рецепт салата с бурякомПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Мидии Рецепты С Фото - рецепты с мидиями с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter