"Тонкацу"

ДРУГІ СТРАВИ
697 "Тонкацу"
Фото -
інгредієнти:
  • Філе свиняче 240 г
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Сухарі панірувальні 0.5 скл.
  • Олія рослинна 1 скл.
  • Кетчуп 4 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Капуста білоголова 200 г
  • Сіль
  • Перець чeрний (мелений)

На шматочку свинячого філе товщиною 1 см зробити 4-5 насічок на жировому прошарку. М'ясо злегка відбити.

Приготувати 3 чашки: борошно, збиті яйця, панірувальні сухарі. У борошно додати сіль і перець.

фото Шматочки м'яса обваляти у борошні, вмочити у збите яйце, рясно обваляти у панірувальних сухарях (сухарі треба притиснути руками).

Налити у сковороду стільки олії, щоб свинина була покрита нею повністю. Розігріти олію приблизно до 160-170 градусів, обережно опустити у неї відбивні. Смажити до коричневої скоринки приблизно 5-6 хвилин.

Приготувати соус: змішати кетчуп, соєвий соус і біле вино. Довести до кипіння і охолодити.

Розкласти соус по окремих чашках.

Звичайний гарнір до тонкацу - капуста. Капусту дуже дрібно нашаткувати, залити киплячою водою і витримати 10 хвилин під кришкою. Така капуста вийде хрусткою.

Сервірувати із капустою і подати соус у чашечці.

 

Салаты с балыком из рыбыМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд. Рецепты блюд

Рецепт салата с бурякомПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.

Мидии Рецепты С Фото - рецепты с мидиями с фото. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter