Томатне спагеті під ніжним соусом із тунцем і каперсами
- Спагеті 500 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Паста томатна 500 г
- Тунець у власному соку 400 г
- Каперси 2 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
- Перець 0.5 ч.л.
Спагеті відварити у підсоленій воді до готовності.
Соус. Очистити і дрібно нарізати цибулю і часник.
На сковороді розтопити масло і обсмажити цибулю і часник до прозорості.
Додати томатну пасту до обсмажених овочів, туди ж додати каперси і протушкувати.
Рибу відкрити, злити рідину, подавити рибу виделкою.
Додати рибу у сковороду до соусу, перемішати. Посолити і поперчити, додати дрібку цукру і протушкувати усе разом пару хвилин.
Спагеті готові відкинути на дуршлак, дати стекти воді. Розкласти по тарілках спагеті, зверху полити соусом.
Салат из брокколи с жаренным арахисомПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Кулинарные рецепты от Tramontina: сирник рецепти фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Рецепты вкусных салатовРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter