Томати з овочами
- Консервовані помідори (у власному соку без шкірки) 450 г
- Цукіні 1 шт.
- Броколі (заморожена) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Олія оливкова
- Гірчиця 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Прованська суміш трав
Відварити броколі в підсоленій воді.
Цукіні нарізати кубиками.
Помідори дістати з банки (сік потім використати на соус) і розрізати навпіл.
Цибулю нарізати дрібно, обсмажити на олії з додаванням меленого перцю. Додати нарізаний цукіні, обсмажити до готовності.
Соус: сік з помідорів змішати з кетчупом, гірчицею, оливковою олією і спеціями прованські трави.
У форму для випічки (з кришкою) викласти шарами: броколі, помідори, обсмажений цукіні з цибулею. Залити соусом. Закрити кришкою.
Поставити в розігріту до 220-250 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Подавати із зеленню і лимоном.
Капуста пелюстка рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Мясные салаты здесь
Готовим со вкусом - торты без выпечки рецепты. Сделай Крем для торта.
Рецепты новогодних закусок. Новогодние закуски рецепты.
recepti.biz.ua кулинарный сайт про то как вырезать из фруктов цветы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter