Томати по-провансальськи "Tomates a la provencale"

ДРУГІ СТРАВИ
741 Томати по-провансальськи "Tomates a la provencale"
Фото - Томати по-провансальськи
інгредієнти:
  • Помідор 5 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Крихта хлібна (або сухарі) 4 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Олія рослинна

Томати по-провансальськи

Томати по-провансальськи Помідори помити, зрізати кришечки і видалити м'якоть.

 

фото Томати по-провансальськи Петрушку подрібнити, видавити часник.

Томати по-провансальськи Додати сухарі і ретельно перемішати начинку.

Томати по-провансальськи Нафарширувати помідори і викласти у форму для запікання, змащену олією. Прикрити для початку кришечками. Через 10 хвилин кришечки зняти і дати підрум'янитися сухарям. Помідори запікати близько 15 хвилин в розігрітій до 240°C духовці.

 

 

 

Томати по-провансальськи



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Салаты на праздничный стол с фото - салати рецепти з грибами. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter