Томати по-провансальськи "Tomates a la provencale"
741
інгредієнти:
- Помідор 5 шт.
- Часник 4 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Крихта хлібна (або сухарі) 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Помідори помити, зрізати кришечки і видалити м'якоть.
Петрушку подрібнити, видавити часник.
Додати сухарі і ретельно перемішати начинку.
Нафарширувати помідори і викласти у форму для запікання, змащену олією. Прикрити для початку кришечками. Через 10 хвилин кришечки зняти і дати підрум'янитися сухарям. Помідори запікати близько 15 хвилин в розігрітій до 240°C духовці.
Салаты на праздничный стол с фото - салати рецепти з грибами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі